Vriendendag in De Wieger


foto Josanne van der Heijden

Nog enkele plaatsen beschikbaar

Een onlangs gevormde werkgroep van De Vrienden van De Wieger start dit jaar met het jaarlijks organiseren van speciale Vriendendagen. De eerste in deze reeks vindt plaats op dinsdag 21 september 2021. Er is nog een klein aantal toegangskaarten beschikbaar voor belangstellenden die (nog) geen vriend zijn.

Vanwege corona wordt in september gestart met een groep van maximaal 30 personen. De activiteiten op deze dag vinden plaats in twee groepen van 15 en indien mogelijk deels buiten. In het programma van de Vriendendagen verzorgen steeds enkele lokale kunstenaars een presentatie. De eerste keer zijn dat Jan Althuizen (Griendtsveen) en Jolanda Tielens (Deurne). Inge van Beek, lid van de museumwerkgroep verzorgt een rondleiding.

Een toegangsbewijs kunt u reserveren via de website van het museum: https://www.dewieger.nl/podium/agenda/ . De kosten voor deelname bedragen €35,- per persoon; dat is inclusief presentaties, rondleiding, lunch en koffie/thee/drankje. Na aanmelding ontvangt u begin september het programma van de dag.

Spring naar toolbar