Trouwen

Een prachtige plek voor een bijzondere dag!

Museum De Wieger, met zijn knusse binnenplaats en sfeervolle tuin, is bij uitstek geschikt als trouwlocatie. Het huwelijk wordt in de regel voltrokken in het “Groot Atelier”, het voormalig schildersatelier van Hendrik Wiegersma. Bij perfecte weersomstandigheden kunt u er ook voor kiezen de ceremonie op de intieme binnenplaats of in de mooie tuin achter het museum plaats te laten vinden.

En, wilt u nog wat langer van de mooie ambiance genieten, dan kunt u samen met uw familie en vrienden een glaasje champagne drinken of de bruidstaart aansnijden in de tuin of op de binnenplaats. De vele mooie plekjes nodigen bovendien uit tot het maken van sfeervolle bruidsfoto’s en groepsfoto’s.

Trouwtarieven per 1 maart 2021

Het trouwtarief voor het “Groot Atelier” is van maandag tot en met vrijdag € 253,75 en op zaterdag € 380,65. Het tarief voor de binnenplaats van maandag tot en met vrijdag € 355,25 en op zaterdag € 482,15.

Voor de gehele trouwceremonie wordt ongeveer 1 uur uitgetrokken, inclusief het nemen van de foto’s. Voor ieder half uur extra wordt € 50,- gerekend.

Wilt u meer informatie, mail dan naar: info@dewieger.nl

Fotografie: Marli Eggelaar, WeGraphy – Bruidspaar Bouwmans – Cats

Spring naar toolbar