Trouwlocatie

Museum De Wieger is het vroegere woonhuis van huisarts-schilder Hendrik Wiegersma. Hij liet dit indrukwekkende pand bouwen in 1922, ontworpen door architect Cor Roffelsen in een neo-renaissancestijl. Na het overlijden van Wiegersma in 1969 werd het huis in 1976 als museum ingericht en opengesteld voor publiek.

Naast de functie die De Wieger heeft als museum is het tevens een mooie trouwlocatie.

  • In het “Groot Atelier” (voormalig schildersatelier van Hendrik Wiegersma) wordt het huwelijk voltrokken.

  • Daarnaast bestaat de mogelijkheid om (bij perfecte weersomstandigheden) te trouwen op de intieme binnenplaats of in de tuin van De Wieger.

Na de huwelijksvoltrekking bieden wij u de mogelijkheid om nog wat langer van de ambiance te kunnen genieten. Wat dacht u er van om samen met uw familie en vrienden een glaasje champagne te drinken in de tuin, of om eventueel hier de bruidstaart aan te snijden. Bovendien kunt u gebruik maken van de vele mooie plekjes om bruidsfoto’s en groepsfoto’s te maken.

TROUWTARIEVEN:

Naast de leges die u aan de Gemeente Deurne verschuldigd bent is het trouwtarief voor De Wieger in het “Groot Atelier”; van maandag tot en met vrijdag € 225,- en op zaterdag € 350,-.
Het tarief voor het buitengebeuren ‘de binnenplaats’; van maandag tot en met vrijdag € 325,- en op zaterdag € 450,-.

Voor de gehele trouwceremonie wordt ± 1 uur gerekend; inclusief het nemen van de foto’s. Voor ieder half uur extra wordt € 50,- gerekend.

Voor meer info en vragen: info@dewieger.nl

Spring naar toolbar