Taxatiedag van kunst, antiek en juwelen in De Wieger

Op zondag 19 juli 2020 staat De Wieger in het teken van kunst, antiek en juwelen. In samenwerking met Kunsthandel Art Dumay uit Nuenen organiseert het museum deze zondag van 13.00 tot 17.00 uur een “corona-veilige” kunsttaxatiedag.

De taxateurs taxeren niet alleen uw schilderijen, maar ook uw beelden, antiek en ander kleingoed. Meer weten over de herkomst van uw object en de waarde ervan? En wilt u dit misschien laten bemiddelen door online verkoop?

Kom naar deze Kunst & Curiosa dag in De Wieger aan de Oude Liesselseweg 29 in Deurne

U mag dit taxatiemoment bijwonen met maximaal één ander persoon uit hetzelfde huishouden. U koopt een toegangsbewijs aan de deur voor 6 euro per huishouden (max. 2 personen in totaal). Vervolgens kunt u maximaal drie objecten laten taxeren. Graag gepast betalen, pinnen is niet mogelijk.

In verband met de uw veiligheid vindt dit evenement plaats in de museumtuin van De Wieger. De experts staan achter een tafel, dus houden voldoende afstand. De tafels van de verschillende experts staan ver genoeg uit elkaar om afstand te houden. Medewerkers van Art Dumay zorgen ervoor dat bezoekers niet even moeten wachten, dit op een rustige plek kunnen doen.

Mocht u onze Kunst en Curiosadag willen bezoeken, houd u zich dan aan de algemene basisregels vanuit het RIVM welke gelden voor alle burgers.
– Heeft u klachten, blijf dan thuis
– Houdt ten alle tijden 1,5 meter afstand
– Schud geen handen
– Hoest en nies in uw elleboog
– Was vaak uw handen
– Gebruik papieren zakdoekjes

Flextickets.nl

 

EVENTS.FLEXTICKETS.NL
Flextickets.nl
Spring naar toolbar