Verhalenverteller Annie Mulder zondag 4 juli 11.00-12.00 uur

« Terug naar agenda
  • Datum/Tijd: zo 4 jul 11:00 - 12:00
  • Beschikbare plaatsen: 13 van 20
  • Bijzonderheden:

Verhalenverteller Annie Mulder komt naar het museum en vertelt op vijf verschillende data een spannend verhaal over archeologie en brons (voor kinderen vanaf 4 jaar). Het verhaal duurt ongeveer een half uur. Na de vertelling laat Andrew Jones de kinderen zien hoe je een schat kunt zoeken en vinden!

De voorstellingen zijn gepland op 30 juni, 4 juli, 18 juli, 5 september en 12 september 2021. Reserveren is nodig. 

Het verhaal van Annie is gebaseerd op het boek ‘Brons: Over glimmende schatten in mistige moerassen’ van Linda Dielemans, dat in de museumwinkel te koop is.

Annie Mulder is dol op boeken met verhalen en verhalenverteller pur sang. Ze brengt verhalen tot leven door de figuren of zelfs attributen leven in te blazen, door ze te spelen, tastbaar te maken en/of uit te beelden. Ze houdt van allerlei doelgroepen, maar kinderen hebben haar hart gestolen! Zelf ook moeder van 3 toffe kids, woont in Veldhoven en houdt van zeilen, fietsen en creatief bezig zijn. Voor bijzondere doelgroepen werkt ze met een zelfgemaakt decor waarmee de sfeer van het verhaal neergezet wordt en alle zintuigen ingezet worden. Verhalen die niet alleen luister-, maar ook kijk- en beleefavonturen zijn! Jullie zijn welkom!

Voor ouders/begeleiders van de kinderen gelden bij bezoek aan het museum de normale entreeprijzen. 

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Spring naar toolbar