Presentatie cd ‘Sacred Soul’ van Gonnie Feddema

« Terug naar agenda
  • Datum/Tijd: zo 18 nov 14:00 - 16:00
  • Bijzonderheden:

Als tiener al had ze dat verlangen. Om mensen een moment van puur geluk te laten voelen door muziek voor ze te maken. Voor ze te zingen, hen te raken in het hart; een moment van euforie te laten beleven. Zondag 18 november presenteert ze haar tweede cd: ‘Sacred Soul’.

Met blijdschap kijkt Gonnie Feddema uit naar deze feestelijke presentatie in het Deurnese museum De Wieger. Er ging een jaar van creëren en opnemen in de studio aan vooraf. Met veel passie en een speciale techniek, waardoor het geluid volkomen natuurgetrouw klinkt. Ditmaal maakte ze een solo-cd met harmonieuze meditatieve luistermuziek, ‘klanken recht uit het hart,’ zoals ze zegt. Daaronder composities op Native Flute, klankschalen en andere muziekinstrumenten, maar ook boventoonzang.

Met een speelduur van ruim 45 minuten klinkt de cd ontspannend op de achtergrond; wie ervoor gaat zitten – of liggen – ervaart tevens de uitwerking van een klankconcert.

De cd is opgenomen in de studio van Norbert Veel, die een eigen opnametechniek heeft ontwikkeld (NVG-PróCeDé), waardoor de muziek ‘magisch echt’ klinkt.

De presentatie is vrij toegankelijk en begint zondag 18 november om 14.00 uur (zaal open om 13.30 uur). Daarbij zal ze het eerste exemplaar overhandigen aan sopraan-zangeres Annelie Brinkhof. Erik Vink zal enkele gedichten voordragen, afgewisseld met live muziek door Gonnie Feddema, onder begeleiding van Marleen Mensink. De cd is ter plekke te koop en kost €12,50; daarna bij boekhandel Hub Berkers of via gonniesound@gmail.com.

 

 

Spring naar toolbar