Open podium: Friend, Father & Son

« Terug naar agenda
  • Datum/Tijd: zo 29 sep 11:00 - 12:00
  • Bijzonderheden:

Ons eerste open podium. Friend, Father & Son bijten de spits af. Hopelijk volgen nog veel optredens van regionaal talent.

 

Een nieuwe initiatief van de Podiumgroep van Museum De Wieger. Schrijver, muzikant, danser, toneelspeler, dichter, cabaretier, zanger, kleinkunstenaar? Ben je er klaar voor? Grijp je kans en laat je zien, horen ….

Podium De Wieger biedt nog niet ontdekt talent uit Deurne en omgeving de mogelijkheid zich te presenteren voor een klein publiek. Een mogelijkheid voor een try-out dus, zodat je aan den lijve kunt ervaren hoe het is om voor publiek op te treden en om je mogelijk enthousiast te maken het podium vaker te betreden.

De Open Podia zijn gepland op vrijdagavond om 20.00 uur (22 november 2019 en 24 april 2020) of op zondagochtend om 11.00 uur (29 september 2019, 23 februari 2020 en 24 mei 2020), ook in het Groot Atelier van Museum De Wieger. Meld je aan via info@dewieger.nl en vermeld wanneer je wat gaat doen, met hoeveel artiesten je bent en hoe lang je optreden gaat duren. En je contactgegevens natuurlijk. De Podiumwerkgroep neemt vervolgens contact met je op.

Wil je aansluiten, meld je dan snel.

 

Spring naar toolbar