Kunstcafé met Cas van Deurssen

« Terug naar agenda
  • Datum/Tijd: do 18 nov 20:00 - 22:00
  • Beschikbare plaatsen: 27 van 30
  • Bijzonderheden:

Op donderdag 18 november komt Cas van Deurssen naar het Kunstcafé. Cas is geboren en getogen in Deurne en ging voor zijn kunstopleiding eerst naar Den Bosch, toen Berlijn en daarna naar Groningen. Hij maakte een opmerkelijke ontwikkeling van opleiding en werk door. Hij begon in de metaal en maakte van daar de stap naar de kunst. Hij noemt zijn schilderijen “poëtische dagboeken”, zei hij eens in een interview.

Hij heeft al verschillende exposities gehad in Groningen, Assen, Zaandam, Eindhoven, Berlijn en Den Bosch. Hij schildert, tekent, maakt litho’s en werkt ook met digitale technieken en rusteloos als hij is altijd op zoek naar het onbekende. Zijn inspiratie haalt hij uit de directe omgeving, zoals de stad Groningen, waar hij nu woont.

Iedereen is welkom op de Kunstcafe’s. Er wordt een bijdrage gevraagd van € 5 en reserveren kan alleen via de agenda van Museum De Wieger. Aanvang 20.00 uur in het Groot Atelier. In november kunnen er mogelijk nog corona regels gelden. Deze worden tijdig dan bekend gemaakt. Vooralsnog gaan we uit van maximaal 30 beschikbare plaatsen. Dit aantal wordt aangepast, als de voorschriften dat toelaten.

Reserveren

€5,00


Spring naar toolbar