Kunstcafé met Gijs Kuijpers

« Terug naar agenda
  • Datum/Tijd: do 23 sep 20:00 - 22:00
  • Beschikbare plaatsen: 15 van 29
  • Bijzonderheden:

Op 23 september opent Gijs Kuijpers als eerste gast een nieuwe serie Kunstcafe’s. Vanaf nu vier keer per jaar georganiseerd vanuit De Wieger Deurne. Steeds een aansprekende gast op het gebied van kunst en cultuur, jong talentvol of juist met een brok ervaring, bijna altijd met een directe band met Deurne of omgeving. De gasten verzorgen een presentatie en gaan in gesprek met de bezoekers.

Gijs Kuijpers heeft een atelier “Studio Eigengijs” in Milheeze en als vormgever/ontwerper is hij gespecialiseerd in meubels. Hij stond in 2018 op de Salone del Mobile in Milaan met een opvallende kast, waarmee hij in binnen- en buitenland heeft gescoord. Ook in september 2021 staat hij op deze internationale designbeurs. Gijs werkt vaak samen met kunstenaar Jordie Rovers en stond met hem al drie keer in de Dutch Design Week in Eindhoven. Gijs werkt als zelfstandige en zoekt vaak de samenwerking met andere kunstenaars en ontwerpers. Opgeleid als meubelmaker ontwikkelde Gijs zich tot interieur designer. In alles laat hij zien ook ondernemer te zijn. Hij zal op het Kunstcafe ook werk laten zien.

Iedereen is welkom op de Kunstcafe’s. Er wordt een bijdrage gevraagd van € 5 en reserveren kan alleen via de agenda van Museum De Wieger. Aanvang 20.00 uur in het Groot Atelier. In september kunnen er mogelijk nog corona regels gelden. Deze worden tijdig dan bekend gemaakt. In dat geval houden we de mogelijkheid open het Kunstcafé buiten in de tuin te laten plaats vinden. Vooralsnog gaan we uit van maximaal 30 beschikbare plaatsen. Dit aantal wordt aangepast, als de voorschriften dat toelaten.

 

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Spring naar toolbar