Meet The Gentlemens AgreeBand

« Terug naar agenda
  • Datum/Tijd: zo 2 aug 14:00 - 17:00
  • Bijzonderheden:

 

Zondag 2 augustus 2020 van 14.00- 17.00 uur. Reserveren is nodig.

Een middag of avond met échte muziek. Vier mannen en een vrouw die de muziek zelf maken, zonder e-nummers en toevoegingen: gewoon puur met houten gitaren en koeienvellen op het drumstel! Zelf niet de jongste meer putten ze het repertoire vooral uit de hitlijsten van de afgelopen 50 jaar. Willem, Henry, Mirjam, Jan en Jan maken een heleboel Country, wat Beat met stevige Rock, een snufje Blues en traditionals.

Meestal eindigend met een volle vloer waar iedereen van harte meezingt en danst. The GAB brengt het op eigen en bijzondere wijze. Een drummer (Jan Verberne), een bassist (Jan Berkers) en twee gitaristen (Willem Buiter, Henry van den Berkmortel). En drie stemmen (Willem, Henry en Mirjam van Otterdijk). Maar de accordeon, de ukelele en de saxofoon komen ook aan de beurt en niet te vergeten de mondharmonica!

Bij de muziek putten we ondermeer uit het werk van de volgende artiesten: Johnny Cash, Lou Reed, REM, JJ Cale, Rolling Stones, Rod Steward, Tom Jones, Willie Nelson, Kinks, The Proclaimers, Radiohead, Cranberry’s and many others’.

 

Reserveren

Dit evenement is volgeboekt.

Spring naar toolbar