De Grens – indrukwekkend migratieverhaal van Ekaterina Levental

« Terug naar agenda
  • Datum/Tijd: zo 27 jun 15:00 - 16:30
  • Beschikbare plaatsen: 24 van 70
  • Bijzonderheden:

Afgelopen zomer schitterde de gevierde mezzosopraan en harpiste Ekaterina Levental in de museumtuin van De Wieger met het theaterstuk De Weg. Op zondag 27 juni 2021 vervolgt zij haar autobiografisch drieluik met de muziektheatervoorstelling De Grens.

Deze voorstelling is gebaseerd op dagboekfragmenten van Ekaterina Levental, uit de periode waarin ze als 16 jarige vluchteling aankwam in Nederland. In een indrukwekkende one-woman show vertelt ze over haar zoektocht naar een nieuwe identiteit in een maatschappij waar ze geen deel van kan zijn. We zien Nederland door de ogen van een buitenstaander, met veel humor en begrip. Ekaterina laat op ontroerende en confronterende wijze zien hoe het leven is in een niemandsland, als enkel de hoop nog rest.

De Grens is het vervolg op de succesvolle voorstelling De Weg. Daarin vertelt zangeres en harpiste Ekaterina Levental over haar vlucht uit de voormalige Sovjet Unie. Een weg die eindigt in een veilig politiebureau op de Wallen in Amsterdam. De Grens begint daar waar De Weg eindigt.

Deze voorstelling is op zondag 27 juni om 15.00 uur. Reserveren is nodig. 

 

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Spring naar toolbar