De Grens – indrukwekkend migratieverhaal van Ekaterina Levental

« Terug naar agenda
  • Datum/Tijd: zo 27 jun 15:00 - 16:30
  • Beschikbare plaatsen: 23 van 50
  • Bijzonderheden:

Afgelopen zomer schitterde de gevierde mezzosopraan en harpiste Ekaterina Levental in de museumtuin van De Wieger met het theaterstuk De Weg. Op zondag 27 juni 2021 vervolgt zij haar autobiografisch drieluik met de muziektheatervoorstelling De Grens.

Deze voorstelling is gebaseerd op dagboekfragmenten van Ekaterina Levental, uit de periode waarin ze als 16 jarige vluchteling aankwam in Nederland. In een indrukwekkende one-woman show vertelt ze over haar zoektocht naar een nieuwe identiteit in een maatschappij waar ze geen deel van kan zijn. We zien Nederland door de ogen van een buitenstaander, met veel humor en begrip. Ekaterina laat op ontroerende en confronterende wijze zien hoe het leven is in een niemandsland, als enkel de hoop nog rest.

De Grens is het vervolg op de succesvolle voorstelling De Weg. Daarin vertelt zangeres en harpiste Ekaterina Levental over haar vlucht uit de voormalige Sovjet Unie. Een weg die eindigt in een veilig politiebureau op de Wallen in Amsterdam. De Grens begint daar waar De Weg eindigt.

Deze voorstelling is gepland is op 27 juni om 15.00 uur. 

N.B.
Mocht de voorstelling door coronamaatregelen niet door kunnen gaan, dan wordt de voorstelling verplaatst naar een andere datum en wordt uw toegangsbewijs omgezet naar de nieuwe datum. Mocht u op die datum verhinderd zijn, dan kunt u contact opnemen met info@dewieger.nl

Reserveren

€17,50


Spring naar toolbar