Boek aan Tafel met Willie Thijssen

« Terug naar agenda
  • Datum/Tijd: ma 8 okt 18:30 - 21:00
  • Beschikbare plaatsen: 24 van 39
  • Bijzonderheden:

Willie Thijssen gastlezer Boek aan Tafel over “Brood” van Elvis Peeters

Op maandag 8 oktober staat er een volgende Boek aan Tafel gepland met als gastlezer Willie Thijssen, hoofdredacteur van Weekblad voor Deurne. Hij heeft gekozen voor het boek “Brood” van Elvis Peeters. De Vlaamse schrijver oogst bewondering met zijn laatste boek, dat op een indringende wijze wreedheid zo beschrijft, dat het fysieke weerzin oproept, aldus een van de recensies.

In Brood verplaatst Elvis Peeters zich in een jongen die niet anders kan dan zijn door oorlog geteisterde land ontvluchten. Na een barre overlevingstocht begint hij aan zijn leven in een nieuwe samenleving. Maar voor hij het weet loopt het uit de hand. Brood is een met bijzonder inlevingsvermogen geschreven vertelling over het onzekere bestaan van een jonge vluchteling.

Aanvang 18.30 uur in het Groot Atelier van De Wieger.  Er wordt begonnen met een maaltijd (maaltijdsoep met brood) tot ca. 19.00 uur. Daarna een inleiding van gastlezer Willie Thijssen. Van elke deelnemer wordt verwacht dat hij of zij het boek gelezen heeft. Na een korte pauze wordt er verder gepraat over wat het boek met iedereen heeft gedaan, welke vragen er nog zijn en wat iedereen van het boek vindt (inhoud, thema/boodschap, schrijfstijl, auteur, etc).

Plaatsen reserveren en betalen via de website  € 11,50 uur (inclusief maaltijd en drankje)

 

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Spring naar toolbar