Lezing Jeroen Komen “Ik kan vliegen”

« Terug naar agenda
  • Datum/Tijd: do 7 jun 20:00 - 21:30
  • Beschikbare plaatsen: 24 van 40
  • Bijzonderheden:

Ik kan vliegen

Jeroen Komen bezocht met zijn tweepersoons propellervliegtuigje bijna alle landen van Europa. Onderweg ontmoette hij veel bijzondere mensen. Uit een aantal spannende momenten trok hij lering.
Aan de hand van zijn foto’s van het uitzicht van boven, vliegt u met Jeroen mee langs contrasten tussen natuur en de mens, tussen vrijheid en kaders. Of tussen vastigheid versus verandering.

Als u houdt van de beschouwingen van De Kleine Prins, of van de verrassingen in Alice in Wonderland, of van de luchtfoto’s van Yann Arthus-Bertrand, dan zult u zeker genieten van deze lezing. Jeroen betrekt zijn publiek graag bij zijn verhaal en geeft veel ruimte voor vragen of interactie.

Jeroen Komen kwam vorig jaar in Deurne wonen. Zijn vliegtuigje staat nog in Hilversum. In die regio richtte hij in 1995 zijn bedrijf Knoworries op, waaruit hij zichzelf in 2009 ontsloeg. Omdat er tijd en ruimte kwam kocht hij een vliegtuigje, waarmee hij vijf jaar lang door Europa toerde. De vele foto’s en lessen verschenen in 2016 in een boek getiteld Ik kan vliegen, waarover hij regelmatig vertelt in de pers, op conferenties en bijvoorbeeld bij TEDxUtrecht. En nu dus ook in de Wieger.

Entreeprijs is € 10,-.

 

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Spring naar toolbar