3Cover! Live in de tuin van Museum de Wieger

« Terug naar agenda
  • Datum/Tijd: zo 11 jul 15:00 - 17:00
  • Beschikbare plaatsen: 50 van 50
  • Bijzonderheden:

Net als het afgelopen jaar gaat de Deurnese formatie 3Cover! ook dit jaar een optreden verzorgen in de tuin van Museum de Wieger: 11 juli staat genoteerd in de agenda. De driekoppige band die bestaat uit Harold Vermeulen ( basgitaar & leadzang ), Oscar Berkers ( gitaar & zang ) en Henrie
Vermeulen ( drums & zang ) heeft er ontzettend veel zin in!

Na ruim een jaar van vrijwel geenoptredens zijn de mannen er aan toe om hun muzikale kunsten weer te mogen vertonen en hun publiek een gezellige middag of avond te bezorgen. Het supergezellige optreden van vorig jaar was één van de laatste keren dat het nog mocht en dit keer wordt het één van de eerste na de corona-ellende.

Het zal even spannend zijn om weer op het podium te staan maar de muzikale vrienden kunnen niet wachten om lekker aan de slag te gaan. Ze hebben wel elke week gerepeteerd, aan hun repertoire gewerkt en een paar livestreams verzorgd maar het mooiste is toch om voor een leuk publiek te mogen spelen; de interactie tussen band en gasten is altijd de saus die een optreden zo speciaal maakt.

Het repertoire wat 3Cover! in de twee sets ten gehore gaat brengen bestaat uit lekkere muziek uit de jaren 70 & 80, aangevuld met wat hedendaagse hits en een vleugje Nederlandstalig. Je moet hierbij denken aan muziek van oa Bon Jovi, David Bowie, De Dijk, Pink Floyd, Muse, Rob de Nijs, Queen, Dire Straits, Bløf, Santana, Lynrd Skynrd en ga zo maar door. De heren hebben een breed repertoire waaruit geput kan worden en in combinatie met lekker weer en een enthousiast publiek kan het alleen maar een feest worden!

N.B.
Mocht de voorstelling door coronamaatregelen niet door kunnen gaan, dan wordt de voorstelling verplaatst naar een andere datum en wordt uw toegangsbewijs omgezet naar de nieuwe datum. Mocht u op die datum verhinderd zijn, dan kunt u contact opnemen met info@dewieger.nl

Reserveren

€10,00


Spring naar toolbar