11 december: Boek aan tafel met gastlezer Marinus Biemans

« Terug naar agenda
  • Datum/Tijd: ma 11 dec 18:30 - 21:00
  • Bijzonderheden:

Op maandag 11 december staat er weer een Boek aan Tafel gepland. Gastlezer dit keer is Marinus Biemans (wethouder in Deurne met o.a. cultuur in zijn portefeuille) over het boek Selma: aan Hitler ontsnapt, gevangene van Mao van Carolijn Visser. Visser won daarmee afgelopen week de prijs voor het beste geschiedenisboek. Deze roman is een indrukwekkende familiegeschiedenis over de Nederlandse Selma Vos in het China van Mao.
Aanvang 18.30 uur in het Groot Atelier van De Wieger.  Er wordt begonnen met een maaltijd (maaltijdsoep van SOEPlesse met brood) tot ca. 19.00 uur. Daarna een inleiding van de gastlezer Marinus Biemans. Van elke deelnemer wordt verwacht dat hij of zij het boek gelezen heeft. Na een korte pauze wordt er verder gepraat over wat het boek met iedereen heeft gedaan, welke vragen er nog zijn en wat iedereen van het boek vindt (inhoud, thema/boodschap, schrijfstijl, auteur, etc).

De avonden worden geleid en georganiseerd door Addie Smolders en Willy Koppens. Plaatsen reserveren via beheer@dewieger.nl à € 11,50 (inclusief maaltijd en drankje); na overmaken op rekening De Wieger NL85RABO 0170861309 is deelname definitief.

Spring naar toolbar