Agenda

mei 2019

vr 10 mei
20:00 - 22:00
De Wieger Huisconcert “Duo Dubbel”

“Van Sonneveld tot Stevie Wonder”

Naast hun groep “LOS muziektheater” hebben Charlotte (zang) en Dookje (zang en piano) onder de naam Duo Dubbel een nieuwe voorstelling ontwikkeld. Zij zullen u meenemen in de wereld van de klassieke theaterliederen tot hedendaagse hits, van Wim Sonneveld tot Stevie Wonder.

Deze liederen worden op zeer speciale wijze ten gehore gebracht; met een zeer persoonlijke en muzikale interpretatie! Bovendien wordt elk lied op geheel eigen wijze amusant ingeleid door de cabaretières.

Een uniek gegeven van dit programma is de mogelijkheid tot persoonlijke input van het publiek! Op het moment dat u kaarten reserveert kunt u een verzoeknummer aanvragen via duodubbel@gmail.com Ook vinden Charlotte en Dookje het leuk om te horen, waarom u juist dit lied wilt aanvragen, zodat zij deze speciale herinnering er ook bij kunnen vertellen. Uiteraard kan de aanvrager van het lied te allen tijde anoniem blijven!

Dookje en Charlotte zullen een selectie maken uit de aanvragen en daar nog liedjes uit hun vaste programma aan toevoegen, zodat het een bijzonder muzikale en amusante avond wordt. Verzoeknummers aanvragen kan tot 27 april, want de dames hebben ook nog tijd nodig om deze in te studeren. Een feest der herkenning, alsmede het persoonlijke verhaal van Dookje en Charlotte en het publiek.

KIJK EN BELUISTER HUN PERSOONLIJKE UITNODIGING:  https://youtu.be/PDZfDVCPGkI

 

 


Meer info / Reserveren

juni 2019

do 6 jun
20:00 - 22:00
De Wieger Theater “Dagboek van een gek”

Een productie van Carte Blanche, gespeeld door Johnny Mirer.

Dagboek van een gek, van Gogol (geschreven in 1835) is het verhaal van een man zonder aanzien, status of positie. Hij gaat ten onder aan zijn verlangen naar een lief, naar respect, naar geluk.
Carte Blanche heeft het verhaal kunnen hertalen naar deze tijd.
Gogol’s tekst is met liefde voor mensen en humorvol geschreven.


Meer info / Reserveren
Spring naar toolbar