Podium

De Wieger organiseert de komende maanden een aantal activiteiten in de buitenlucht.

U kunt hier reserveren

Podiumactiviteiten binnen

In het najaar hopen we de podiumactiviteiten in het Groot Atelier weer op te pakken.

Huisconcerten

De keus van muziek en muzikant is heel divers, van folk tot klassiek, van chanson tot pop, van singer-songwriter tot wereldmuziekband. Het afgelopen jaar waren Gipsy Mood, David Hordijk, Ernst de Corte en Annemarie de Bie te gast.

Theater

Podium De Wieger streeft naar een breed aanbod van voorstellingen, variërend van monoloog tot vertelling en experimenteel theater. En natuurlijk passend in de sfeer van het relatief kleine theater. In de zomer zijn er buiten ook mogelijkheden voor grotere voorstellingen (theater of film). De Nacht van het Witte Doek programmeert in de zomer films bij De Wieger, voorafgaand aan en tijdens het openluchtfestival in het dorp.

Literair Café

Een landelijk bekende schrijver presenteert zijn of haar nieuwste boek. Uiteraard is er de mogelijkheid met de schrijver van gedachten te wisselen.

Boek aan Tafel

Bij Boek aan Tafel leidt een gastlezer een ruim van tevoren uitgekozen boek in en bespreekt dit. De avond begint om 18.30 uur met een gezamenlijke warme maaltijd van soep met brood. Na de inleiding is er met de hele groep een uitwisseling over de inleiding en het boek.

Open Podium

Podium De Wieger biedt op vrijdagavond of zondagochtend nog niet ontdekt talent uit Deurne en omgeving de mogelijkheid zich te presenteren voor een klein publiek. Een mogelijkheid voor een try-out dus, zodat je aan den lijve kunt ervaren hoe het is om voor publiek op te treden en om je mogelijk enthousiast te maken het podium vaker te betreden.

Deelname aan het open podium staat voor iedereen vrij. Alles is mogelijk: CD- of boekpresentatie, muziek, schrijver/dichter, kindertheater, musical, opera, ballet, moderne dans, toneel, kleinkunst/cabaret. Informeer via info@dewieger.nl.

Tenslotte zijn er regelmatig boekpresentaties in samenwerking met uitgevers en/of samenstellers. Deze presentaties hebben vaak betrekking op onderwerpen uit kunst en cultuur of zijn van regionaal belang.

Spring naar toolbar