Op zoek naar nieuwe vrijwilligers…

We hebben 3 openstaande vacatures:

Coördinator Podiumwerkgroep

Zit organiseren en coördineren in jouw bloed? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Naast tentoonstellingen vinden er in Museum De Wieger ook een aantal kleinschalige muziek- en theatervoorstellingen, open podia, boekpresentaties en schrijversavonden plaats. Al deze voorstellingen worden georganiseerd door de podiumwerkgroep. In verband met vertrek van de huidige coördinator is de groep op korte termijn op zoek naar een coördinator. Mocht je interesse hebben in deze functie en wil je graag nadere informatie over wat een en ander inhoudt, neem dan contact op met info@dewieger.nl.

Medewerker Podiumwerkgroep

Kom jij ons team versterken?

De podiumwerkgroep van Museum De Wieger organiseert jaarlijks een aantal kleinschalige theater- en muziekvoorstellingen in het atelier van het museum. Ben jij bevlogen van theater,  heb je mogelijk contacten in de theaterwereld maar, vooral, zou je het leuk vinden theatervoorstellingen te organiseren, dan komt de podiumgroep graag met je in contact. Spreekt dit je aan en wil je graag nadere informatie over wat een en ander inhoudt, neem dan contact op via info@dewieger.nl.

Medewerker Communicatie

Hebben musea en tentoonstellingen jouw interesse?

De communicatiewerkgroep van Museum De Wieger zou graag in contact komen met iemand die het leuk vindt om mee te denken hoe we het museum het best op de kaart kunnen zetten. De bedoeling is dat je, naast meedenken over communicatie in brede zin, ook aan gaat sluiten bij de vergaderingen van de  museumwerkgroep om mee te denken hoe de tentoonstellingen zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen van een breed publiek.  Spreekt dit je aan en wil je graag nadere informatie over wat een en ander inhoudt, neem dan contact op via info@dewieger.nl.

 

Spring naar toolbar