Nacht van Het Witte Doek te gast bij De Wieger

In de maand augustus is Nacht van het Witte Doek een prominente gast bij De Wieger.

Er komt een nieuw zomerprogramma van Cinema Het Witte Doek met twee films buiten in de tuin op de zaterdagen 4 en 11 augustus. Twee succesvolle films van Pedro Aldomovar, Volver (2006) en Hable con Ella (2002.)

Aanvang 21.30 uur. Reserveren kan niet, kaarten bij de kassa; zie voor meer info het podium programma van De Wieger of www.nachtvanhetwittedoek.nl

Op zaterdag 18 augustus vertoont Nacht van het Witte Doek in een besloten kring een film voor relaties, vrienden en vrijwilligers. Entree voor hen is vrij; tegen betaling kunnen zij wel extra introduc├ęs meenemen. Info via uitnodiging aan vrienden en relaties.

Festival weekend met drie films in De Wieger

Op vrijdag, zaterdag, zondag 24/25/26 augustus worden er drie films vertoond: vrijdag om 21.30 uur buiten Manchester by the Sea (VS, 2016), op zaterdag om 21.30 uur buiten Loveless (Rusland, 2017) en op zondag om 14.30 uur Loving Vincent (UK, 2017) binnen in Groot Atelier.

Voor meer info en het hele programma in Deurne op de markt en elders in Vlierden en Zeilberg, zie www.nachtvanhetwittedoek.nl

 

Spring naar toolbar