Educatie

Ben jij al eens binnen geweest in het prachtige huis van Hendrik Wiegersma? Er valt hier namelijk een heleboel te beleven! Wij nemen jullie graag mee op avontuur in het prachtige gebouw van De Wieger en vertellen graag meer over de geschiedenis van het pand en de bijzondere man die er woonde.

Wij willen het museum graag voor iedereen toegankelijk maken!  Daarom hebben wij een leuk en actief educatie programma op poten gezet, voor alle leeftijden. Dit programma wordt in januari 2020 op de website gezet.

Ga bijvoorbeeld het museum in met een actieve speurtocht en volg daarna een leuke workshop. Bedenk nieuwe titels voor de schilderijen of voorspel welke kunstwerken ’s avonds tot leven zouden komen. Of ga je toch liever op tekenles, bij een echte kunstenaar?

 

Combinaties tussen verschillende activiteiten zijn altijd mogelijk. We kunnen rekening houden met diverse wensen. Zit het p

assende programma er niet tussen? Neem dan vooral contact op met Gemma Rakels, onze medewerker educatie via g.rakels@dewieger.nl of bel naar 0493 322930.

Wij denken graag met jullie mee voor het perfecte programma!

Hopelijk tot snel!

 

 

Spring naar toolbar