Drie films Nacht van het Witte Doek bij De Wieger

Al jaren is De Wieger een vaste plek in de programmering van De Nacht van het Witte Doek. In samenwerking met De Wieger zijn er op 25, 26 en 27 augustus drie films geprogrammeerd (nog onder voorbehoud):

Op vrijdagavond om 21.30 uur
“I, Daniel Blake” van Ken Loach, speelt zich af in Engeland en gaat over een timmerman, die in problemen komt en gemangeld wordt door de bureaucratie. Drama, 97 minuten, zonder pauze.
Op zaterdagavond om 21.30 uur
“Toni Erdman” van Maran Ade, over een vader, die bezorgd is over de tomeloze carrière van zijn dochter en probeert daarop op slinkse wijze in te grijpen. Film genomineerd voor Oscar beste buitenlandse film. Drama/komedie, 162 minuten met pauze.

Op zondagmiddag om 15.00 uur in Groot Atelier van De Wieger binnen de film
“Portretten in de Peel” van Wiek Lenssen. Eerder vertoond op TV Limburg. Over markante figuren in de Limburgse en Brabantse Peel, waaronder fotograaf Jacques Peeters en Tij Kools. Ed van de Kerkhof zal voorafgaand en na de film kort ingaan op de context van de film. Documentaire, incl voor- en nawoord 75 min.
De Wieger is ruim voor de aanvangstijd open en biedt de mogelijkheid (tegen betaling ) voor koffie/thee en een drankje. De films zijn vrij van entree. De organisatie daarvan is in handen van Nacht van het Witte Doek.

Spring naar toolbar