Verhuur Ateliers

Begin 2001 zijn de voormalige schildersateliers van Hendrik Wiegersma, gelegen achter het museumgebouw, gerenoveerd en met elkaar verbonden. Het Groot Atelier -dankzij sponsor Rabobank Deurne de Rabozaal geheten- wordt gebruikt voor lezingen, cursussen en openingen. De zaal wordt, eventueel samen met het Klein Atelier, verhuurd als trouwzaal. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om deze ruimte te huren voor workshops, lezingen en cursussen of als vergaderruimte. Neem hiervoor contact met ons op: info@dewieger.nl of bel: 0493 32 29 30

Dagdelen huur Groot Atelier en Klein Atelier

Ochtend van 09.00-13.00 uur
Middag van 13.00-17.00 uur
Avond van 17.00-22.00 uur
Andere tijden in overleg.

De Wieger beschikt over de volgende apparatuur:

Beamer, projectiescherm, DVD/blue-ray speler, microfoon, beperkte geluids- en lichtapparatuur.

Dranken

Drank volgens prijslijst.

Technische faciliteiten

Het Groot atelier beschikt over een groot scherm met beamer en geluidsapparatuur. Voor specifieke informatie over beschikbare faciliteiten kunt u ons uiteraard contacteren.

Mogelijke vergaderopstellingen

c75415713b4f84ab90a3c2e629c272a1

-Theater

40 personen. In deze opstelling staan de stoelen in rijen opgesteld. De deelnemers hebben geen tafel en dus geen ruimte om te schrijven.

-Cabaret

24-30 personen. Bij een cabaretopstelling staan bij iedere tafel 4 of 5 stoelen opgesteld. De deelnemers hebben niet veel ruimte om te schrijven.

-School

24 personen. (ook examenopstelling: 1 persoon per tafel mogelijk) Bij een schoolopstelling staan de tafels in een klassikale opstelling. De deelnemers zitten in tweetallen aan een tafel. Zij hebben
voldoende ruimte om te schrijven.

-U-vorm

30 personen. In de U-vormopstelling staan de tafels in de vorm van een U opgesteld. Er is per tafel ruimte voor 2 stoelen. De deelnemers hebben voldoende ruimte om te schrijven.

-Carré

30 personen. Bij een carré opstelling staan de tafels in een vierkant opgesteld. Iedereen kan elkaar zien en de deelnemers hebben voldoende ruimte om te schrijven.

Spring naar toolbar