Verhuur

Klein en groot atelier 

Begin 2001 zijn de voormalige schildersateliers van Hendrik Wiegersma, gelegen achter het museumgebouw, gerenoveerd en met elkaar verbonden. Het groot atelier – dankzij sponsor Rabobank Deurne de Rabozaal geheten – wordt gebruikt voor lezingen, cursussen en openingen. De zaal wordt, eventueel samen met het klein atelier, verhuurd als trouwzaal. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om deze ruimte te huren voor workshops, lezingen en cursussen of als vergaderruimte.

Neem hiervoor contact met ons op:  info@dewieger.nl of bel: 0493-322930

Dagdelen

Ochtend = 09.00- 13.00 uur
Middag = 13.00- 17.00 uur
Avond = 17.00 – 22.00 uur
Andere tijden in overleg.

De Wieger beschikt over de volgende apparatuur zoals:

Beamer, projectiescherm, DVD/blue-ray speler, microfoon, beperkte geluids- en lichtapparatuur.

Dranken

Drank volgens prijslijst.

Technische faciliteiten

Het Groot atelier beschikt over een groot scherm met beamer en geluidsapparatuur. Voor specifieke informatie over beschikbare faciliteiten kunt u ons uiteraard contacteren.

Vergader opstellingen

c75415713b4f84ab90a3c2e629c272a1

Theater

50 personen. In deze opstelling staan de stoelen in rijen opgesteld. De deelnemers hebben geen tafel en dus geen ruimte om te schrijven.

Cabaret

24-30 personen. Bij een cabaretopstelling staan bij iedere tafel 4 of 5 stoelen opgesteld. De deelnemers hebben niet veel ruimte om te schrijven.

School

24 personen. (ook examenopstelling: 1 persoon per tafel mogelijk) Bij een schoolopstelling staan de tafels in een klassikale opstelling. De deelnemers zitten in tweetallen aan een tafel. Zij hebben
voldoende ruimte om te schrijven.

U-vorm

30 personen. In de U-vormopstelling staan de tafels in de vorm van een U opgesteld. Er is per tafel ruimte voor 2 stoelen. De deelnemers hebben voldoende ruimte om te schrijven.

Carré

30 personen. Bij een carréopstelling staan de tafels in een vierkant opgesteld. Iedereen kan elkaar zien en de deelnemers hebben voldoende ruimte om te schrijven.

Spring naar toolbar