Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Open Atelier Dagen Deurne – Asten

1 september 2017 - 24 september 2017

Voor de 15e keer wordt er de twee-jaarlijkse Open Atelier Dagen Deurne – Asten georganiseerd: presentatie en platform voor regionale kunstenaars. Dit jubileumjaar krijgt een bijzondere kleur doordat er – naast een bezoek aan de ateliers van deelnemende kunstenaars – ook collectieve exposities op twee plaatsen te zien zijn. Daar wordt ruimte wordt geboden aan mensen die in de regio wonen en werken, maar niet over een eigen atelier beschikken of wiens atelier niet geschikt is voor het ontvangen van gasten. Ook is er plaats voor kunstenaars die weliswaar hun wortels in de Peel hebben, maar inmiddels elders wonen.
Gedurende de gehele maand september wordt in De Wieger een groepsexpositie ingericht met werk van alle deelnemende kunstenaars in het groot en klein atelier en in de tuin. De opening van deze expositie is op vrijdagavond 1 september om 19.30 uur. Vrij entree, aanmelden is niet nodig.
Op zaterdag/zondag 23 en 24 september tijdens de Open Atelier Dagen zetten kunstenaars uit de regio op verschillende plekken de deur van hun atelier open en is ook De Wieger op beide dagen geopend vanaf 11.00 uur tot 17.00 uur. Vrij entree voor deze expositie.

Gegevens

Begin:
1 september 2017
Einde:
24 september 2017

Locatie

Ateliers Museum de Wieger
Spring naar toolbar