De kunst van het geven

Steeds vaker weten publiek, makers en instellingen elkaar te vinden. Zonder bezoekers geen expositie, zonder luisteraars geen concert, zonder publiek geen voorstelling. Hoe meer mensen erom geven, hoe mooier het wordt. Geven is ook een kunst.
Wordt daarom Vriend, Boezemvriend of zakelijk partner van De Wieger.

U kunt natuurlijk ook altijd geheel vrijblijvend een donatie storten op rekening NL85 RABO0170861309 t.n.v. Stichting De Wieger.

Vriend of Boezemvriend van De Wieger

Als vriend of boezemvriend levert u een extra bijdrage aan de ontwikkeling van activiteiten, identiteitsontwikkeling, ontplooiing van speciale programma’s en evenementen.

Vriend € 50 per persoon en € 75 duo (op hetzelfde adres)

Boezemvriend € 250 per persoon en € 350 duo (op hetzelfde adres)

Tegenprestaties Vrienden/Boezemvrienden:

  • Vrienden hebben gratis toegang tot exposities en tentoonstellingen in De Wieger.
  • Vrienden krijgen jaarlijks de gelegenheid tegen gereduceerd tarief deel te nemen aan een of meer kunstreizen.
  • Vrienden worden jaarlijks uitgenodigd voor een relatie dag met een bijzonder programma.
  • Vrienden ontvangen naast de Nieuwsbrief met voorrang uitnodigingen voor alle openingen van exposities en tentoonstellingen.

Aanmelden kan door het formulier in te vullen  en te versturen; of door contact op te nemen met de De Wieger, tel 0493-322930

De Wieger heeft een ANBI erkenning, waardoor giften fiscaal aftrekbaar zijn.

Arrangementen voor zakelijke partners

De Wieger stelt met bedrijven en zakelijke partners graag arrangementen samen, waarbij sponsoring gekoppeld is aan een op maat gesneden tegenprestatie. Deze bestaat uit naamsvermelding op website en andere communicatiedragers; en kan verder bestaan uit het gebruik van ruimten en tuin of het organiseren van een gewenste activiteit, zoals rondleidingen met gids of andere culturele activiteiten. Bedrijven en zakelijke partners krijgen bij De Wieger vanzelfsprekend ook de boven genoemde tegenprestatie van de (boezem)vrienden.

Neem daarover contact op met De Wieger, tel 0493-322930.

Spring naar toolbar